INLOGGEN

Werkloosheid gedichten

Binnen deze categorie vind je allerhande werkloosheid gedichten over werkloosheid, gedichten die gaan over ontslag, ontslagen worden, vrijwillig of gedwongen vertrek, verlies van een baan en werkeloos zijn.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over werkloosheid, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur deze dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!