INLOGGEN
«»

Haar glimlach

Ze gaat altijd in het zwart gekleed
Kent zij dan geen kleur in haar leven
Wat is het dat haar hart doet verscheuren
Aan de buitenkant is niet veel te zien
van het donker waarmee zij zich omhuld
Waarschijnlijk is het haar glimlach
waar zij alles in verborgen houdt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Haar glimlach’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.