INLOGGEN
«»

Zondag

Zondag

Het is stiller dan stil gelukkig
schijnt de zon.

Een kerkklok hoor je nog niet,
want het is te vroeg.

Vogels zijn nog in ruste.

Een prachtige straling doet
de vroege morgen opwarmen.

Het bijzondere ontbijt
maakt de zondag anders,
want er is altijd iets
lekkers bij.

De zondag in stilte,
een overdenking waard,
over wat er allemaal gaande
is op deze wereld.

Het baart iedereen zorgen,
maar we moeten sterk blijven
en voorzichtig zijn.

Wens u allen een hele fijne zondag
en blijf gezond.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zondag ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.