INLOGGEN
«»

EIGENLIJK WAS HET GEWONE MELK

Ze waren niet roomser dan de paus
Hun nieuwste model stelden ze voor onder luid applaus
Vreemde knakkers
Maar poenpakkers
Ze hadden een uiterst succesvol bedrijf opgericht
Vandaag zag hun jongste en nieuwste kindje het levenslicht
Touringcars waren hun vak
Ze excelleerden met gemak
Hun bedrijf hadden ze smalend ‘De Rare Kwibussen’ genoemd
Ze waren beroemd, ze werden geroemd
En hadden een nieuwe touringcar geproduceerd
Gemoderniseerd, geairconditioneerd, uiterst gesofisticeerd
Met veel poeha werd deze dus voorgesteld
Uiteindelijk waren de aanwezigen alsnog teleurgesteld
In de toonzaal werd koffie aangeboden met showroom

------


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny Vandenberk
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘EIGENLIJK WAS HET GEWONE MELK’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.