De wijze worm

Jose van Rosmalen

Er was een oude worm in Naarden
die met zijn wijsheid opzien baarde
het gaat niet om voer
zo sprak hij heel stoer
het gaat mij om normen en waarden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jose van Rosmalen (Actief sinds: 21-11-2014)

Informatie bij het gedicht

limerick over een worm in Naarden

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De wijze worm’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.