Rijke vent

Jose van Rosmalen

Een jongedame uit Purmerend
Zocht naarstig naar een rijke vent
Op de miljonairsfair
Daar vond ze haar ster
'Fijn, dat je veertig jaar ouder bent!'

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jose van Rosmalen (Actief sinds: 21-11-2014)

Informatie bij het gedicht

limerick over jonge vrouw die een rijke man aan de haak probeert te slaan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rijke vent’ van Jose van Rosmalen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.