INLOGGEN
«»

Fan

Fan
Het is niet te geloven
Alle zegen van boven
Maar van jou ja krijg ik kippenvel
Niets is me te snel
Je zingt toch zo mooi
Als een vogel in een kooi
Je blik is zo cool
Dus wat ik nu voel
Is niet te beschrijven
Zonder overdrijven
Het mooiste gevoel
Je weet wat ik bedoel
Nooit zal je jij mij verliezen
Je hoeft ook niet te kiezen
Ben zo blij dat ik je ken
Voor altijd jou fan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

markemans
Actief sinds: 15-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Fan’ van markemans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.