Gevangen achter glas

Stein Ecke

Gevangen achter glas,
lig je verleidelijk naar mij te lonken.
Jouw bruine lichaam kan ik moeilijk nog weerstaan.
Oh, wanneer ga je weer mijn slapen bonken.

Blond is je haar, dat reikt tot het niet aanwezige plafond.
Door je open glazen kooi kan ik je met mijn lippen zacht beroeren.
Ik slurp, … en jouw blond kriebelt aan mijn neus,
ik slurp en ongegeneerd laat jij me een beetje boeren.

Ik slurp en je vochtigheid bereikt mijn tong.
Je onderkoelde kilte maakt mij zo warm van binnen.
Je stijgt me langzaam naar het hoofd,
je maakt me heet en buiten zinnen.

Jij stuwt percentages op tot daar waar ze niet behoren.
Drie maanden rij-ontzegging is dat de tol voor houden van?
Het is niet de prijs die ik gaarne wil betalen,
maar met jou achter het stuur kan ik alles an.

Jij bruine lieverd met je bolle buik,
Jij verleidt manvolk van fundament tot aan de nok.
Met je bitterzoete smaakreceptoren,
ben jij niet zomaar bier,………………..nee jij bent Bok.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Stein Ecke (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevangen achter glas’ van Stein Ecke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.