INLOGGEN
«»

Een keer op reis gaan, zie ik helemaal zitten

 Ik zou graag een keer op reis gaan
 samen met enkele vrienden
 iets wat ik nog nooit heb gedaan
 maar wat ik zeker wel eens verdien

 Met het vliegtuig naar een zonnig oord
 de winter overleven
 want de zomer in ons land is wat ik mis
 en ik ga pas terugkomen wanneer het hier weer lente is

 Vlug alles even plannen
 dan koffers inpakken
 en nog op het laatste vliegtuig stappen
 om een paar uur later
 in het zuiden te landen

 Een zonnige reis zou ik wel graag maken
 en ik neem mijn beste vriendinnen mee
 een paar uur zonnen aan het strand
 afkoelen in het water van de zee

 Zo’n reis zie ik helemaal zitten
 als het kon, vertrok ik morgen al
 weg van de koude, van de regen, de wind
 want in het zuiden, ben ik altijd welgezind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Fictief ... zou niet weten met wie ik zou moeten gaan ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een keer op reis gaan, zie ik helemaal zitten’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.