INLOGGEN
«»

Vechten om te staan waar ik stond

 Ik wil vechten!
 vechten
 voor mijn rechten

 Ik wil vechten
 vechten om sterk te zijn
 om anderen iets te bieden

 Ik wil vechten
 en loskomen van het leven
 ik wil niet meer
 dit bestaan gaan opgeven

 Ik wil vechten
 tegen de mensen die me pijn doen
 tegen hen, die ik pijn doe
 ik wil vechten
 want ik ben het strijden moe

 Ik wil vechten
 want in mezelf zit ik gevangen
 en het enige wat ik wil is
 een plaats in deze maatschappij
 dat is wat ik wil verlangen!

 Ik ga vechten
 om te staan, daar waar ik ooit stond
 ik wil niet meer de persoon zijn
 hoe zij me ooit vond

 Ik wil vechten
 om mezelf te zijn
 want loskomen van dit leven
 van mezelf!
 niet meer gevangen zitten
 dat lijkt mij heel fijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

ik wil vechten om te staan waar ik ooit gestaan heb Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vechten om te staan waar ik stond’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.