INLOGGEN
«»

Ik ben jullie dankbaar

 Ik ben jullie dankbaar
 voor de liefde, die je me geeft
 want jullie geven reden
 waarom ik hier nog leef

 Dankbaar om alles wat je voor me doet
 om alles wat je doen wilt voor mij …
 met jullie aan mijn zij
 ben ik altijd een stukje blij

 Ik laat het niet genoeg tonen
 maar beloof, daar verandering in te brengen
 liever voor jullie te zijn
 dat zal ons vast en zeker lonen

 Laat ons een nieuwe start nemen
 en staan, met onze beide voeten op de grond
 ik ben blij dat jullie nog leven
 echt waar, dat meen ik eerlijk en oprecht
 en we gaan er samen tegenaan
 we gaan ons volledig geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

gewoon een positief gedichtje Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben jullie dankbaar’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.