INLOGGEN
«»

Ik ben wel lief ...

 Ik kan wel lief zijn als ik wil
 dan hoor je dat aan mijn praten
 dan is dit iets, het blijft niet stil
 en niemand kan me erom haten

 Ik ben wel lief met momenten
 dan is dat te merken
 aan mijn vele reacties
 mensen appreciëren het
 dat ik zoiets liefs
 kan uitzenden

 Lief zijn, kan ik wel
 ik moet er alleen op letten
 iets tegen iemand zeggen of schrijven
 dan pas willen ze
 dat ik wel zal blijven

 Ik ga wel lief zijn
 als mensen het verdienen
 lief zijn, dat ben ik als ik wil
 dan blijft het van mijn kant
 nooit stil

 en het lief zijn …
 dat heb ik volledig
 zelf in de hand!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Soms ben ik wel eens lief Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben wel lief ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.