Mijn broer en ik ...

Gedichtenlady

 Mijn broer en ik
 nu hebben we een goed contact
 een sterke band
 één die niet zo snel
 te breken valt

 Mijn broer en ik
 vroeger wist ik niet wie hij was
 het leek
 alsof hij niet bestond
 maar dat was verleden tijd
 sinds ik hem een tijdje later
 vond

 Broer en ik
 we komen overéén
 zonder andere familieleden
 zomaar om ons heen
 wij hebben contact
 zoals geenéén

 En wilt er iemand
 ons ooit breken
 ze zullen sterk moeten zijn
 want broer en ik
 wij zijn sterker

 en verslaan daarom
 alle pijn …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Over men halfbroer, nu komen we overéén en hebben we contact

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn broer en ik ... ’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.