Ik ben nu volwassen

Gedichtenlady

 Ik ben volwassen
 je hebt aan mij niets meer te zeggen
 laat me zijn
 je hoeft me niets meer uit te leggen

 Ik doe mijn eigen ding nu
 ik ben groot, geen klein kind meer
 laat me mijn eigen leven leiden

 Laat me nu los
 ik ben je kleine meid niet meer
 dat meisje dat vroeger aan je rokken hing …
 nee, ik ben nu groot !!!

 Beslis niet meer voor mij
 ik ben nu volgroeid
 het is nu mijn verantwoordelijkheid
 iets te bereiken in dit leven

 Laat me doen wat ik wil
 laat me zijn …
 laat me mijn eigen geluk proeven
 mijn verdriet en pijn

 Want jouw kleine meid …
 die is weg
 ik ben nu een volwassen persoontje

 want dat klein meisje van vroeger
 zal ik nooit meer zijn …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

27 september 2013 ik ben volwassen en niemand hoeft nog iets aan me te zeggen. Ik doe mijn eigen ding !!!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik ben nu volwassen ’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.