INLOGGEN
«»

Lakschoenen

 Steels kijkt hij naar
 de lakschoenen van tante,
 dan naar zijn eigen
 afgesleten paar.
 De neuzen kalend
 van het schuiven met
 zijn tractor.
 Ze zitten heel
 gezellig naast elkaar.
 Zijn oogjes lijken
 de neuzen te boenen.
 Hij zegt, en kijkt nog steeds:
 “Kedáh, wat lakken
 toch jouw schoenen
 en ze zijn nog
 helemaal niet sleets.”

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lakschoenen’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.