INLOGGEN
«»

Het muggenkoor

 Een koor van muggen
 laat zich horen,
 juist als je onder
 ’t dekbed ligt.
 Je denkt nog
 ach, het laat geen sporen
 maar toch doe je
 geen oog meer dicht.
 Zodra het licht
 is aangedaan
 lijkt het koor
 verdwenen
 maar jij bent
 overstag gegaan
 de halve nacht
 nog in de benen.

 Pas aan het einde
 van de nieuwe dag
 als je weer bij
 je positieven bent
 ontdek je met een
 grinnikende lach:
 En toch was ik een
 enthousiaste dirigent.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Poelman - Duisterwinkel
Actief sinds: 28-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het muggenkoor’ van Coby Poelman - Duisterwinkel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.