INLOGGEN
«»

gelukzaligheid geeft vleugels

 ik snuffel aan de goede kanten
 ontdek de waarde van het leven
 en ben gelukkiger dan ooit tevoren

 de strijd die het leven altijd leek
 verandert nu in vredige acceptatie
 ondraaglijk is niet langer 't goede woord

 ‘toekomst’ schrikt me niet langer af
 maar lacht me bemoedigende vrijheid toe
 en de vrees nooit gelukkig te zijn is verdwenen

 voor jou zal dit niet voor te stellen zijn
 een ontzettend bevrijdend, bevredigend gevoel
 een lichte lach borrelt op en doet me zweven

 het licht van gelukzaligheid geeft vleugels
 nu zou ik lachend en luidkeels zingend
 door een bloemenveld willen huppelen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014Informatie bij het gedicht:

Deze kant van het verhaal moest toch ook eens op papier Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gelukzaligheid geeft vleugels’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.