INLOGGEN
«»

dans

 als ik dans dan ben ik blij.
 als ik dans dan ben ik vrij.

 als ik dans dan vergeet ik wat er om me heen gebeurd.
 als ik dans dan is mijn dag weer helemaal ingekleurd.

 als ik dans zing ik soms mee met de muziek.
 als ik dans dan lag ik mij soms een kriek.

 als ik dans zweef ik door de lucht.
 als ik dans voel ik mij opgelucht.

 als ik dans voel ik mij goed.
 als ik dans draag ik soms een hoed.

 als ik dans moet niemand mij storen.
 ik ben blij dat ik met de kunst van dansen ben geboren!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

pinkpopster
Actief sinds: 17-04-2014Informatie bij het gedicht:

ik dans enorm graag daarom dit gedicht. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dans’ van pinkpopster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.