INLOGGEN
«»

Pannekoeken bakken

 Dat is hier bij opa een grote sport.
 Wanneer de kleinkinderen er zijn.
 Staat opa in de keuken,
 met een levensgrote schort.

 Dolle pret in die kleine keuken,
 met een groot klieder festijn.
 Maar eerlijk is eerlijk, toegegeven
 dat de pannenkoeken heerlijk zijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

Pannenkoeken feest. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Pannekoeken bakken’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.