Even uit je bol!

droomster

 Een avondje stappen
 vol plezier en jolijt.
 Drink een lekker glas bier
 heb maling aan de tijd.
 Het glas steeds maar leeg
 of dan weer half vol.
 Langzaam raak ik de tel kwijt
 ach wat, kan toch geen kwaad
 zo'n lekker avondje lol!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

avondje stappen.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Even uit je bol!’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.