INLOGGEN
«»

Mengeling van bonte dagen

 Mengeling van bonte dagen
 met plezier en vreugde
 in het verschiet
 dolle kleding kan men dragen
 waarin des persoons beslist niet
 dagelijks ziet

 Hossen zingen dweilen
 alles mag hierbij
 Op dinsdagavond.. 't assekruuske
 halen en woensdag
 een dikke kater van
 alle zuiperij!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

Carnaval!! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mengeling van bonte dagen’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.