INLOGGEN
«»

Hoedje in de wind!

 Ben een klein rood dopje
 word gedragen,
 door een meisje met
 prachtig krullend haar.

 Sta altijd,
 guitig op haar kopje,
 iedereen kijkt ons
 bewonderend na.

 Vandaag lustig
 heen en weer geschoven,
 door de speling van de wind.

 Behendig word ik telkens
 weer vastgegrepen
 Zoals bescherming, van een kind.
 Omdat je aan mij als hoedje,
 geen spelden of een schuifje vind!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hoedje in de wind!’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.