INLOGGEN
«»

Mistroostig straatbeeld.

 Oogt grijs en grauw
 alle levendigheid verloren.
 Heldere lucht schijnt hier,
 lijkt het minder blauw.

 ....Gordijnen vaal
 achter ramen zonder gloren.
 Natuurlijk groen, is niet meer
 alle kleur ging verloren.

 Kinderstemmen zijn al jaren verstomt.
 Weg zijn de krijtstrepen op de grond,
 het kaatsen ballen tegen de muren
 Hun lach is nooit meer te horen

 Mistroostige straat voorgoed,
 voor nieuwe generaties verloren.
 Wachten is nu alleen nog maar,
 tot de sloophamer komt.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

droomster
Actief sinds: 22-02-2014Informatie bij het gedicht:

10-03-2010 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mistroostig straatbeeld.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.