Een beetje tipsy!

droomster

 Bewandel 't pad
 zij het voor enkele momenten
 vol van sprankelende vrolijkheid.
 Een tikje ondeugend, met wiebelende benen
 ondersteund door giebelende gein.

 Hm, maar een paar glaasjes gedronken
 met een ietsje pietsje te veel alcohol.
 ....Of ik nog een glaasje wil drinken?
 Nee ''hoor'' dank je, niet meer nodig
 zit al helemaal vol!

 Loop nu nog... het zij wat wiebelig,
 over een kaarsrechte lijn.
 Met veel hilariteit en verschrikkelijke lol
 onder het mom van gewoon,
 een beetje ''lekker tipsy'' te zijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

09-04-2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een beetje tipsy!’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.