Wedstrijdje fietsen

Anony

 was een wedstrijdje aan het fietsen met mijn maat
 je weet we net zoals dat ook in de tour gaat
 gingen met onze fietsen even helemaal los
 we scheurden over wegen met eindbestemming het bos

 we reden het ene laatste stuk op verharde straat
 ik fietste me daar toch ineens los van me maat
 fietste me werkelijk eerlijk wonderlijk zover van me maat los
 dat ik zelf een half uur
 achterstand had
 toen ik aan kwam bij het bos

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Informatie bij het gedicht

....niets ...flauw..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wedstrijdje fietsen’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.