INLOGGEN
«»

Best warm

 nadat ik alle boodschappen had gedaan en betaald
 heb ik jou nog even snel bij de hoek opgehaald
 je was zo enorm heet
 daar kwam ik thuis achter toen zachtjes in je beet
 je inhoud lekte vurig langs mijn mond
 waar meteen een heuse blaar ontstond
 ik zei wat flik jij me nauw
 dat is niet lief dat doet auw
 neem jou nooit meer mee
 jij gekke kaassoufflĂ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Best warm’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.