INLOGGEN
«»

Droomland

 sluit zo mijn oogjes want ik ben moe
 nog ff iets schrijven
 en dan ga ik naar droomland toe

 want in droomland is het altijd feest en heel erg fijn
 omdat ik weet dat we daar weer samen zullen zijn
 we doen gek, springen en vallen op de grond
 wij heel hard lachen en kussen elkaar op de mond

 niets houd mij nog tegen
 zwaai met armen en benen
 jij die daardoor in de lach schiet
 want dansen dat kan ik echt niet

 dan een laatste intieme moment
 en dan is daar weer het bekende end

 tring tring de wekker

 Slaap lekker en droom zacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014Informatie bij het gedicht:

............niets....... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Droomland’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.