INLOGGEN
«»

Ben trots dat ik een tukker ben

 Over een tukker praat men vaak negatief,
 zijn maar stomme boeren, zuipers,
 maar in werkelijkheid zijn wij heel lief.

 Een tukker is vaak stil maar oprecht,
 wat een tukker zegt,
 meent die ook zeer zeker echt.

 Oké, we zijn soms beesten,
 we houden van feesten,
 we maken veel lol,
 en niets is ons te dol.

 Maar voor de ware liefde,
 zullen wij altijd door het vuur gaan,
 een echte tukker zal je nooit,
 echt nooit in verdrietige tijden,
 alleen laten staan.

 Ik ben trots om een tukker te zijn,
 heb soms een grote bek,
 maar mijn hartje is van goud,
 teerbaar en klein.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014Informatie bij het gedicht:

wordt vaak afgekraakt omdat ik een tukker ben...maar ik ben juist blij om wie ik ben een echte tukker... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ben trots dat ik een tukker ben’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.