INLOGGEN
«»

Mooie dag

 De dag is donker en grijs,
 Het is een regenachtige dag.
 Laag bij de grond vliegt een patrijs,
 Op geen enkel gezicht zie ik een lach.

 Toch wordt de dag toch nog leuk,
 Niemand laat een traan.
 Iedereen ligt in een deuk,
 En de zon die schijnt spontaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patros Fibros
Actief sinds: 13-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mooie dag’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.