Jouw roeping

Patros Fibros

 Jouw roeping,
 Is de roeping van iedereen.
 Wees aardig voor elkaar,
 Heb geen hart van steen.

 Keer terug naar je innerlijke geest,
 En weet waar het leven echt om gaat.
 Niet alleen is er respect, eerlijkheid en liefde,
 Maar ook steeds meer wreedheid, terreur en verraad.

 Leef toch alsjeblieft een goed leven,
 Keer terug maar je innerlijke geest.
 Leef met alles om je heen,
 Het leven is één groot feest.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Patros Fibros (Actief sinds: 13-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Leef je leven, leef nu het nog kan

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw roeping’ van Patros Fibros zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.