INLOGGEN
«»

Iets dat ik niet vergeten kan

 Ik denk aan die ene woord.
 Die je tegen mij hebt gezegd.
 Ik deed altijd mijn best om dit woord van iemand te horen.
 Ik heb er altijd voor gevecht.

 Toen je het tegen mij zei,
 Kon ik niet meer op mijn benen staan.
 Het was iets dat ik haast niet kan beschrijven,
 Iets dat ik nooit laat gaan.

 Ik wist niet wat er met mij gebeurde.
 Ik dacht er altijd aan.
 Ik doe alles om die ene woord te horen van je.
 Ik zal er altijd voor je klaar staan.

 Een mooi herinnering is het.
 Een mooi woord van een lieve jonge man.
 Het is iets dat een glimlach op mijn gezicht brengt.
 Iets dat ik niet vergeten kan...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Iets dat ik niet vergeten kan’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.