INLOGGEN
«»

Niemand weet

 Niemand weet waarom ik blij ben.
 Niemand weet waarom ik zoveel lach.
 Niemand weet waarom ik zoveel dans.
 Niemand weet waarom ik veel zing al van het begin van de dag.

 Niemand weet wat er met mij gebeurd is.
 Niemand weet wie ik graag mag.
 Niemand weet waarom ik goed gehumeurd ben.
 Niemand weet dat ik je vandaag zag...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niemand weet’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.