INLOGGEN
«»

Doe eens gek

 is dit geen perfecte dag
 om naar school te gaan?
 vrienden te maken
 of gewoon eens rustig na te denken?

 is dit geen ideale dag
 van 's morgens vroeg
 op de fiets
 tot 's avonds
 slapend in de les?

 is dit geen prachtige dag
 om gewoon eens je zelf te zijn?
 iedereen te verblijden met een lach
 en nog eens gek te doen?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Doe eens gek’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.