INLOGGEN
«»

Ik kon vliegen

 Het is alsof ik vlieg
 zo snel, zo vrij
‘vlieg’ ik
 naar jou.

 Voor het allereerst,
 wil ik alles geven,
 kan ik alles geven
 en voel ik mij leven.

 Alles wordt wit,
 En ik ga door,
 vallende sneeuw en huilende wind
 het enige wat ik nu hoor.

 Te lang geleden,
 maar ik ging ervoor,
 ik vloog terwijl mijn latten gleden,
 en ik droeg mezelf deze week door.

 Ik wil vliegen,
 Vlieg ik zo naar huis,
 zal ik niet meer vluchten
 en wordt de kat een muis.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik kon vliegen’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.