Uit een zilveren nest

wil melker

 je bent mijn ster
 speelt eenzaam
 op de planken

 je vingers
 beelden woorden uit
 die je ogen weer verklanken

 pakt rekwisieten op als
 hoofdstukken in een verhaal
 volgt rode draad tegen verdwaal

 dirigeert muziek
 zonder orkest haalt gouden
 tonen uit een zilveren nest

 danst tussen zon en maan
 maar in de ijle lucht
 zie ik je staan jij bent mijn ster

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

24/05/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uit een zilveren nest’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.