Vrijheid gedichten

Vrijheid is een groot goed. Onze dichters dichten uiteraard ook over het onderwerp vrijheid. Bekijk de gedichten over vrij zijn, over (het krijgen van) de vrijheid en bevrijding. Je vindt hier zowel mooie lange vrijheids gedichten als kleine korte vrijheids gedichten.

Heb je zelf één of meerdere vrijheids gedichten over de vrijheid, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!