INLOGGEN
«»

Mensen en hun verhalen missen

Allengs ga ik steeds meer mensen missen
Niet alleen als privepersoon, ook de verhalen
Tranen die ik soms lachend van mijn wangen
wiste

Die tijd waarvan ik me niet eens een
voorstelling kan maken
Heerlijk vind ik het om wat op de hoogte

te geraken
Ondanks schrijnende ellende ook onnavolgbare
humor die er doorklinkt

Simpelweg bij een kopje thee of koffie je elkaar
ondanks tamelijk groot leeftijdsverschil, even
goed wel vindt.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mensen en hun verhalen missen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.