INLOGGEN
«»

Kerkert in de ketens

kerkert in de ketens


mijn geest is vrij
maar kerkert in
de ketens van mijn lijf

naadloos aangesloten
op het protocol van leven
waarin de lentebloei is vergeten

in schuren en dwingen
proberen we meer
eigen invloed af te dingen

losgelaten blijkt
dat vrijheid is begrenst
geen nieuwe horizonnen kent

godzijdank is er verlangen
zijn er dromen in ontsnappen uit een
werkelijkheid die alles laat vervlakken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

30/01/2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kerkert in de ketens’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.