Open eindes

Zywa

Niet uit elkaar
gegroeid
nog even vertrouwd, veranderd
/door elkaars aandacht
Meegegroeid
in de ander
in wie we zijn

Voor alles
kan er een tijd zijn
Voor langzame dagen
/Voor dichter bij huis
Voor steeds weer orde scheppen
Voor nieuwe projecten
en oude vrienden

Af en toe
een bericht
zonder houvast
/of het past
in het moment
en op zijn plaats
op zijn plaats valt

Af en toe
de nabijheid
van onze stemmen
/ons meest unieke zelf
vrijuit pratend
met open eindes
voor andere tijden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Voor Maria Godschalk --- Bundel "Museum Het Gele Huis"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Open eindes’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.