Een vriendin

Nienke Huizenga

Een vriendin zoals van nooit tevoren
Waar ik mijn zegje aan kwijt kan
En vooral een opkikker
Voor een treurig dag
Ik moet lachen
Als ik je weer zie
De leuke verhalen
Die we uitwisselen
Doen mij goed
Vooral over die ene jongen
Maar dat doet er nu niet toe
Ik wil je bedanken
Dat je er zowaar twee keer per week voor mij bent
Ik zou je niet kunnen missen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nienke Huizenga (Actief sinds: 04-06-2022)

Informatie bij het gedicht

26-05-'22'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een vriendin’ van Nienke Huizenga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.