De kleine wereld

Zywa

Als mijn vriend komt
hoef ik helemaal niets
te doen om iets te laten
gebeuren, schaamteloos

zijn we wie we willen
we laten warme adem
in ons bloed spelen
met geluk en ruilen

woorden voor hapjes
vrede in onze buik
- de kleine wereld
..van tevredenheid

..in de grote wereld
..van het streven -
tot we verzadigd en
uitgelachen zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel "Meer"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De kleine wereld’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.