De klik

Jan Balans

Wat fijn als `t klikt met 'n ander,
mag zijn eigen of buitenlander.
Misschien een vriendschap voor het leven,
maar vast mooie momenten even.

Hoe het komt is niet geheel bekend.
Het helpt als je in veel gelijk bent,
maar je wilt niet van jezelf een kloon,
want dan wordt alles te zeer gewoon.

Je wilt bij de ander zijn,
meer kontakt ligt in de lijn.
Ooggeglinster geeft aan
dat er is welgedaan.

Een seksuele component
maakt je wellicht nog meer content.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan Balans (Actief sinds: 24-03-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De klik’ van Jan Balans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.