INLOGGEN
«»

Wervelwind

Draaiend als een carrousel, alles in je opnemend raas je door mijn fase, je pakt me op, laat me zweven, raak in extase.

Jij komt en gaat Jij bent de wervelwind, pakt op laat zorgen even gaan, maakt blij als een kind..

Razend door het mooie landschap, verdronken in een onbekend gevoel wervel ik mee naar een nieuwe stap.

In onschuld neem je me mee in een bijzondere tijd. Langs obstakels, mooie uitzichten, die herinneringen raak ik nooit kwijt.

Vallen voelt als los moeten laten, zo zit het niet, de klik, het gevoel in een nieuwe vriendschap zal mij niet snel verlaten.

Jij bent de wervelwind die mij oppakte, mij inspireerde en gedeeltelijk opknapte..
Blijf bij me waaien, Blijf bij mij in de buurt draaien. Laat je gaan op je pad, op het lot krijg je toch geen vat...

Lieve wervelwind ik ben zo blij als een kind.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dalex Stories
Actief sinds: 04-09-2021Informatie bij het gedicht:

Inspiratie gekregen van een lieve vriendin. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wervelwind’ van Dalex Stories zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.