Jonge benen

wil melker


jonge benen


fraai parelden
vriendinnenstemmen
door elkaar in
blijde euforie van
samenzijn na jaren

de tonen dragen
meer bagage dan
voorheen en ook
de uithalen weten
zich nooit alleen

woorden stemmen
overeen geboren
in hetzelfde licht en
streekeigen accent
dat weer snel went

de jaren zijn
verdwenen en
herinneringen krijgen
jonge benen als
de muziek weer als
vanouds gaat spelen

het is geen herbeleven
maar een diepe emotie
die in samen het met
elkaar leven weer nieuw
bloed heeft gegeven


wil melker
18/08/2021
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jonge benen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.