INLOGGEN
«»

Bindende natuur

Trots zijn op vrienden en vriendinnen
Zij die natuur zoveel beminnen
Altijd in zijn om te genieten
En geen dag voorbij laten schieten

Zee, strand of duinen
Wonend bij de rivier
Bossen, lanen en struinen
De weg weten in natuurlijk plezier

Elkaar met foto’s weten te verwennen
Eiken, berken, beuken of dennen
Als het ons maar vrolijk maakt
En de geur in onze neuzen smaakt

Natuurvriendenclub
Zo zou je het willen noemen
Ieder toont zijn plezier met bloemen
Te kust en te keur een variatie aan kleur
De natuur is onze open deur

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bindende natuur’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.