INLOGGEN
«»

hoop

hoop

Door de pandemie heb ik de aanwezigheid van vrienden opzij gezet
Als ze er nadien nog maar zijn, bedenk ik net.
Want de schoonheid van ons wonen,
zijn de vrienden die er bij ons komen.
Ik zou het echt wel heel waarderen
Als ze binnenkort weer wederkeren
Het enige waarop we na corona mogen bogen,
we hebben leren lachen met de ogen.
Maar toch , ik verlang naar dat moment,
dat je in een lachend gezicht terug je vriend herkend.
Dat is waarop ik deze dagen zit te wachten,
wat mijn gemis echt kan verzachten.
Laat die prik nu maar snel komen,
dan komen er weer vrienden
waar wij wonen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘hoop’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.