INLOGGEN
«»

Met een jongeman bevriend

We voerden een vrolijk 'wereld'gesprek met elkaar
In leeftijd verschillend wel vijftig jaar...
Ik hing aan zijn lippen toen hij over zijn leven
vertelde Zijn boeiende werk, de vriendenkring
Zijn ouders en zuster waar hij geregeld rondhing


De interesse wederzijds, vertelde ik hem van mijn
belevenissen Gelach kleurde onze woorden en werd
zeker niet vermeden
Voorlopig kon ik hier wel weer op teren...

Dat jongmens, vlot en knap en ook nog goed van de
tongriem gesneden Wat je noemt een zegen in mijn
soms saaie leven!

Dakoyria, 2020.






Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met een jongeman bevriend’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.