INLOGGEN
«»

Onderhouden vriendschapsbanden

Zij zegt me dat zij zo graag iets voor me terug
wil doen...
Een gemeende zoen mag immers niet, zij geeft
'm nu anders van katoen!

Een wereldkerstkaart wil zij voor me gaan maken
Zij is alvast begonnen, hopelijk kan die mij raken?
Ik raak van mijn stuk, de gedachte is interessant
Zij bezorgt me absoluut een moment van geluk

Kleine gebaren onderhouden de vriendschaps-
banden... Haar woorden en gebaar die naadloos
bij mij landen.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onderhouden vriendschapsbanden’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.