INLOGGEN
«»

Goeie vrienden

Goeie vrienden

Van af het begin kenden we elkaar al,
We waren samen overal,
Toen gingen we uit elkaar,
Het is onbegrijpbaar,
Toen zat je opeens bij mij in de klas,
Wat heel leuk was,
Maar je bent nu anders,
Toen ontdekte ik hoe het zat,
Het leek wel als of ik veel in een donker gat,
Ik pakte het fotoboek erbij,
En op die foto stond jij,
Maar je bent nu anders,
Zullen we ooit nog vrienden zijn?
Het doet me nu zo’n pijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sifra Hoksbergen
Actief sinds: 17-08-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Goeie vrienden’ van Sifra Hoksbergen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.