INLOGGEN
«»

gemis van een vriend

Gemis van een vriend
is net een missend stukje van je ziel
Of bij een auto missen het vierde wiel,
Een vriend die je eigenlijk niet verdiend.

Maar zo belangrijk is in je leven,
dat je haar maar niet kan vergeten,
De pijn van gemis is net zo erg als slangenbeten.
Dit zal niet mijn laatste snik wezen,

Ik mis je mijn vriend,
mijn allerbeste maatje.
Die ik maar niet kan vergeten,
we maken binnenkort toch weer een praatje?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Svenne
Actief sinds: 21-06-2019Informatie bij het gedicht:

Dit gedicht is geschreven omdat ik mijn beste vriendin heel erg mis en ik daar nog steed om moet huilen. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gemis van een vriend’ van Svenne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.